Dag 15: Junsele Bed & Breakfast

Hej alla glada!

Idag tittade jag in på min blogg och kände hur mycket jag saknat att skriva av mig om det positiva i livet och här i Junsele. Ute fläktar ljumma vindar och plötsligt känns hösten långt långt borta.....

Nu är det över ett år sedan som jag skrev ett inlägg och det var väl inte riktigt meningen att jag skulle ta en sådan lång paus.... men men...... ibland blir det bara så....

I fjol sommar köpte jag Fantomen & Gerdas hus på Köpmangatan 37. Eftersom både gubben och jag blivit arbetslösa så var det till att hitta på nåt. Att bli egenföretagare bestämde jag mig för på en gång.
Jag skulle bli en "alltiallo" till företagare som hade för mycket att göra men ändå för lite för att ha en anställd. Sälja tjänster.
Jag ville också hitta på saker för att få människor att komma till Junsele.

Men vart skulle de bo????

Campingen & hotellet var fullbelagda och vissa fick åka ända till Sollefteå för att få ett rum. Jag började titta mig omkring efter ett hus lämpligt för ett Bed & Breakfast och där var det! Mitt i byn! 4 rum. Precis lagomt för mig att ta hand om själv.
Huset köptes. Renoveringen startade. Planen var att starta uthyrningen i november, men huset ville nåt annat.....
HUSSVAMP!!!! Jag ville bara dra täcket över huvudet och gråta floder...... Men efter att ha blivit försäkrad över att svampen kom från en vattenskada på toaletten och att det skulle gå på försäkringen så tog det positiva överhand. Vilken himla tur att det blev upptäckt nu och inte om 5 år!!!!!

Renovering tog hela vintern och våren och nu i juli 2010 fick jag äntligen slå upp portarna för: 


 Vad jag njuter!!! Har världens bästa jobb!!

Jag älskar att träffa nya människor. Man vet ingenting om dem när de kommer, men när de åker vidare så känner man dem litegrann..... Jag hoppas att de kommer tillbaka nån gång i framtiden så att man får träffa dem igen.


Titta gärna in på min hemsida www.junselebedandbreakfast.se Där uppdaterar jag första sidan så fort jag har nåt erbjudande eller evenemang på gång!RSS 2.0